Blogg

De bästa sätten att ragga upp henne på gymmet

2022-05-14

De bästa sätten att ragga upp henne på gymmet

Kanske har du sett henne där förut och du skulle vilja ta tillfället i akt att prata med henne, men du är inte säker på hur du ska gå till väga. Nåväl, här är några tips som kan hjälpa dig att göra processen lite mindre nervös.

Okej, så innan du ens börjar tänka på att flirta med någon på gymmet, gör din hemläxa: skaffa dig snygga gymkläder som får dig att känna dig bekväm och snygg, glöm inte att använda deodorant och se till att du inte är rödhårig och svettig när du närmar dig henne, ha en positiv attityd och var självsäker. 

Först och främst: Det är helt okej att prata med en tjej på ett avslappnat sätt på gymmet. 

Avbryt henne bara inte medan hon tränar, förfölja henne inte eller något liknande.

Stirra inte!  

När du ser henne, ta ögonkontakt och ge henne ett leende. På så sätt får hon veta att du är intresserad och tillgänglig. Om hon ler tillbaka, ta det som ett gott tecken och gå fram till henne.

Se till att du närmar dig henne självsäkert och med ett leende.

Börja med lite småprat, som att fråga henne hur hennes träning går. Gör några komplimanger om något. Det kan vara allt från hennes fantastiska träningsrutin till hennes söta träningskläder. Se bara till att det är något genuint som du kan säga uppriktigt. Dra ett skämt, diskutera träningspasset och se vart samtalet tar vägen därifrån. 

När du pratar med henne, försök att hålla samtalet lättsamt och vänligt. Undvik att bli för personlig eller ställa invasiva frågor. Och viktigast av allt, var en god lyssnare! Var uppmärksam på vad hon säger och ställ följdfrågor om du behöver förtydliganden.

Innan du vet ordet av kommer samtalet att flyta smidigt och du kommer att kunna bedöma om hon är intresserad av dig eller inte. Om hon verkar trivas, be om hennes nummer så att ni kan fortsätta samtalet utanför gymmet. 

Med de här tipsen i åtanke kommer det att bli lätt att närma sig tjejer på gymmet! Så gå ut dit och börja chatta.

Lycka till!

Author profile

Johan Marberg

Datingbloggare

Johan Marberg är en framstående datingbloggare som delar värdefulla insikter och praktiska tips för att skapa meningsfulla relationer i datingvärlden.

Andra artiklar om… blogg

 • Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  2023-12-19

  Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  I den ständigt föränderliga världen av online-dejting har Tinder tagit ytterligare ett banbrytande steg med introduktionen av sitt exklusiva medlemskap - Tinder SELECT. Detta premiummedlemskap syftar till att förbättra din dejtingupplevelse och öppnar dörrar till en rad unika förmåner som skiljer det från Tinders standardutbud. I det här blogginlägget kommer vi att utforska vad Tinder SELECT har att erbjuda och hur du kan låsa upp denna exklusiva dejtingsfär.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read
 • De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  2023-12-12

  De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  I dejtingens och romantikens värld kan en vältajmad och charmig raggningsreplik vara nyckeln till att bryta isen och göra ett minnesvärt första intryck.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read