Blogg

De 10 största avstängningarna för män

2022-04-21

De 10 största avstängningarna för män

Även om detta kan vara lite av en generalisering finns det definitivt några saker som tenderar att göra de flesta män vilda i sovrummet. Från underkläder till lekfulla skämt, ta reda på vad som får din mans motor att gå igång och använd dessa tips för att krydda ditt kärleksliv!

  1. Luktar gott : Den här är enormt viktig. Män är otroligt visuella varelser, men de reagerar också starkt på dofter. Se till att du har en signaturdoft som han inte kan få nog av. Det kommer att få honom att vilja vara nära dig hela tiden!
  2. Klä dig för att imponera : Återigen, män är visuella varelser. De älskar att se sin partner uppklädd och snygg - det får dem att känna sig stolta över att vara tillsammans med dig, och det tänder dem på samma gång.
  3. Var självsäker : Detta är en viktig tändpunkt för män. Det finns inget sexigare än en kvinna som vet sitt eget värde och inte är rädd för att visa det. Var självsäker i dig själv och i ditt förhållande, så kommer han att vara som ett kitt i dina händer.
  4. Var spontan : Män älskar en bra överraskning, så försök att blanda upp saker och ting lite. Planera en weekendresa på en spontan gång, eller bjud honom på en kväll på stan som han aldrig kommer att glömma.
  5. Var en god lyssnare : Män känner ofta att de inte riktigt hörs i sina relationer. Gör en ansträngning för att verkligen lyssna på vad han säger, så kommer ni båda att gynnas av bättre kommunikation och en djupare kontakt.
  6. Ta det första steget : Män älskar när kvinnor tar kommandot, särskilt i sovrummet. Var inte rädd för att initiera sex ibland är det precis vad han behöver för att känna sig önskad och älskad.
  7. Var passionerad : Män är passionerade varelser, och de vill att deras partner också ska vara passionerad. Visa honom hur mycket du bryr dig om honom och ert förhållande genom att vara entusiastisk och uttrycksfull i ert älskande.
  8. Var äventyrlig : Män älskar en kvinna som är villig att ta risker och prova nya saker.
  9. Var utmanande : Män vill ha en kvinna som är en utmaning, någon som de måste arbeta för att vinna över.
  10. VAR DIG SJÄLV!

Author profile

Johan Marberg

Datingbloggare

Johan Marberg är en framstående datingbloggare som delar värdefulla insikter och praktiska tips för att skapa meningsfulla relationer i datingvärlden.

Andra artiklar om… blogg