Blogg

Avkodning av de signaler som kvinnor sänder

2022-05-19

Avkodning av de signaler som kvinnor sänder

Så här avkodar du tecknen som en kvinna skickar i din riktning. Om du letar efter ledtrådar om att hon kan vara intresserad av dig ska du inte leta längre. Här är 10 avslöjande tecken på att hon är attraherad av dig och vill att du ska ta ett steg.


1. Hon tar ögonkontakt och ler: Kvinnor som attraheras av någon brukar ta ögonkontakt och le när de ser dem för första gången. Om hon dröjer sig kvar längre än några sekunder är det ett bra tecken på att hon är intresserad.

2. Hon rör sitt hår eller sitt ansikte: Detta är ett annat klassiskt tecken på att en kvinna är intresserad av någon. Att leka med hennes hår eller röra hennes ansikte är omedvetna gester som hon använder för att dra till sig din uppmärksamhet.

3. Hon lutar sig inåt: Om en kvinna lutar sig mot dig är det ett tecken på att hon är intresserad och vill komma närmare. Detta gäller särskilt om hon också har ögonkontakt och ler.

4. Hon speglar ditt kroppsspråk: Om en kvinna är attraherad av dig kommer hon att börja spegla ditt kroppsspråk. Det betyder att om du korsar armarna kommer hon att göra detsamma; om du lutar dig inåt kommer hon att göra detsamma. Det är ett subtilt sätt att visa att hon är i synk med dig och vill komma närmare.

5. Hon pekar med sin kropp mot dig: Ett annat subtilt tecken på att hon är intresserad är om hela hennes kropp är riktad mot dig. Det visar att hon verkligen är uppmärksam och vill vara i ditt sällskap.

6. Hon skrattar åt dina skämt: Om en kvinna är genuint attraherad av dig kommer hon att skratta åt dina skämt, även om de inte är så roliga. Detta beror på att hon vill visa dig att hon njuter av ditt sällskap och är intresserad av vad du har att säga.

7. Hon rör vid dig: Om en kvinna rör vid dig, oavsett om, på armen eller benet, är det ett tecken på att hon är attraherad av dig. Detta är ett mer öppet sätt att visa intresse och är oftast ett tecken på att hon är redo för att du ska ta ett steg.

8. Hon flirtar med dig: Flirta är ett annat tydligt tecken på att en kvinna är intresserad av dig. Om hon är extra pratsam, rör dig ofta eller retas lekfullt med dig är det definitivt så att hon flirtar och vill att ni ska ta saker och ting till nästa nivå.

9. Hon pratar om relationer eller sex: Om en kvinna börjar prata om relationer eller sex är det ett säkert tecken på att hon är intresserad av dig. Detta är hennes sätt att mäta ditt intresse och se om ni är på samma sida.

10. Hon hittar på ursäkter för att träffa dig: Om en kvinna hittar på ursäkter för att träffa dig, oavsett om det är för arbete eller bara för att umgås, är det ett tydligt tecken på att hon är intresserad av dig. Hon vill tillbringa mer tid med dig och hoppas att du ska bjuda ut henne.

Om du ser något av dessa tecken är det ett bra tecken på att hon är attraherad av dig och vill att du ska ta ett steg. Så oavsett om du är ute efter en tillfällig dejt eller ett seriöst förhållande, gå vidare och bjud ut henne

Author profile

Anja Svensson

Online datingexpert

Anja Svensson, en framstående online datingexpert på dejtingkatalog.se, delar värdefulla insikter och praktiska tips för att navigera framgångsrikt i den digitala dejtingvärlden.

Andra artiklar om… blogg

 • Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  2023-12-19

  Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  I den ständigt föränderliga världen av online-dejting har Tinder tagit ytterligare ett banbrytande steg med introduktionen av sitt exklusiva medlemskap - Tinder SELECT. Detta premiummedlemskap syftar till att förbättra din dejtingupplevelse och öppnar dörrar till en rad unika förmåner som skiljer det från Tinders standardutbud. I det här blogginlägget kommer vi att utforska vad Tinder SELECT har att erbjuda och hur du kan låsa upp denna exklusiva dejtingsfär.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read
 • De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  2023-12-12

  De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  I dejtingens och romantikens värld kan en vältajmad och charmig raggningsreplik vara nyckeln till att bryta isen och göra ett minnesvärt första intryck.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read