Languages......

Blogg

Anledningar till att sommaren är den bästa tiden för tillfälliga uppkopplingar

2022-07-10

Anledningar till att sommaren är den bästa tiden för tillfälliga uppkopplingar

Ett sommarhookup är ett perfekt tillfälle att släppa loss och ha kul.

 • För det första - det är lättare att träffa människor under sommaren. Förutom webbplatser som är särskilt utformade för att hitta hookups finns det fler sociala sammankomster som grillfester, strandfester och festivaler som utgör det perfekta tillfället att chatta upp någon.
 • För det andra - vi tenderar att bära mindre kläder under sommaren, vilket gör att vi känner oss mer självsäkra och sexiga.
 • Och slutligen - sommaren har bara en sorglös stämning som lämpar sig väl för avslappnade uppkopplingar. Så om du letar efter en sommarflirt, var inte rädd för att gå ut och roa dig!

Unika möjligheter till casual dating under sommaren

Du kan göra vissa saker under sommarmånaderna som du helt enkelt inte kan göra någon annan tid på året. Här är några av de bästa sakerna att tänka på vid en sommarknullning:
1. Kontakt från hud till hud är ett måste. Det här är tiden för att njuta av varandras kroppar utan att oroa sig för att lager av kläder kommer i vägen. Ni kan utforska varandra mer och upptäcka nya saker som tänder er båda.
2. Sommaren är den perfekta tiden för att ägna sig åt heta och tunga uppkopplingar. Vare sig du tar dig till stranden eller poolen är det ett utmärkt sätt att hetta upp saker och ting genom att bli blöt och vild med din partner. Värmen kan göra saker och ting extra ångande, vilket leder till vansinnigt hett sex. Dessutom finns det inget bättre än ett dopp i vattnet efter sex för att kyla ner saker och ting!
3. Gör det till en semester. Sommaren är den perfekta tiden för att ta en paus från vardagen och träffa någon ny. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull finns det gott om möjligheter att träffa någon speciell medan du är borta. Så varför inte dra nytta av det? Förvandla en tillfällig hookup till en semester genom att bo på ett trevligt Airbnb- eller hotell i stället för din vanliga övernattningsstuga. Det får det att kännas mer som ett äventyr, och vem vet, kanske förlänger du till och med din resa!
4. Du kan dra nytta av spontana stunder. Eftersom det inte finns något fast schema kan du agera på impuls och koppla upp dig närhelst du känner för det. Detta ger dig några spännande och minnesvärda upplevelser.
5. De längre dagarna innebär mer tid för att utforska nya sexuella territorier med din partner (eller partners!). Kom ihåg - det finns inget som en sommarromans - även om det bara är för en natt.

Summer Hookups sammanfattning

Det finns massor av saker som du bara kan göra under sommaren som gör hooking up ännu roligare. Till exempel kan du dra nytta av det varmare vädret genom att haka upp utomhus. Oavsett om du hittar en avskild plats i parken eller tar ett dopp i en pool eller sjö, är det alltid spännande att få igång det i naturen. Värmen kan också göra det extra ångande, så var inte rädd för att vara kreativ och experimentera med nya positioner och platser. Se bara till att använda skydd och vara medveten om din omgivning (dvs. inga anklagelser om offentlig oanständighet!).

Andra artiklar om… blogg

 • 9

  2022-08-07

  9 "smutsiga" hemligheter hos kvinnor som de aldrig vill att du ska veta

  Hur bekant är du med kvinnor? Hur är det med hemligheterna som de aldrig berättar för män? I den här bloggen kommer vi att dela med oss av några av dem och det kommer säkert att hjälpa dig att bygga en bättre relation med dem!

 • Ovanliga platser att ha sex på: Myter och verklighet

  2022-08-07

  Ovanliga platser att ha sex på: Myter och verklighet

  Du har säkert hört talas om människor som har sex på ganska ovanliga platser. Men hur ser verkligheten ut? Är det verkligen så bra som folk säger? I det här inlägget tittar vi på myterna och verkligheten kring sex på varje plats. Så oavsett om du funderar på att prova något nytt eller bara vill bli underhållen, läs vidare!