Blogg

9 "smutsiga" hemligheter hos kvinnor som de aldrig vill att du ska veta

2022-08-07

9

Vilken kvinna gillar inte att ha några hemligheter? Vi har dem alla - små saker som kvinnor gör som de inte vill att någon ska veta om.
Det finns dock några hemligheter som vi aldrig skulle vilja att männen skulle få veta. Saker som är lite "smutsiga" och som kan få oss att verka mindre än perfekta i dina ögon. I den här artikeln kommer vi att dela 9 av dessa hemligheter med dig.

Hon bedömer dina skor

Om du ska gå ut med henne, se till att dina skor är rena. Hon bedömer dig, och ibland är hon inte rädd för att låta dig veta det.
Faktum är att hon förmodligen bedömer alla dina kläder. Hon är en kvinna som vet vad som ser bra ut och vad som inte gör det. Hon vet också vad som är trendigt och vad som inte är det. Och hon tvekar inte att ge sin åsikt - även om du inte ber om den.
Så hur kan du vinna henne över? Genom att vara självsäker och veta vad du kan. Klä dig som en man som vet vad han vill ha, så kommer hon att respektera dig. Och var uppmärksam på de små detaljerna, som dina skor.

Hon jämför dig alltid med sitt ex

Det är aldrig lätt när din nya flickvän ständigt jämför dig med sitt ex. Och det är ännu värre när du inser att hon alltid mäter dig för att se hur du står dig.
Det är som om hon letar efter fel hos dig, och hur mycket du än försöker kan du inte leva upp till hennes förväntningar. Saken är den att hennes ex förmodligen var en total idiot, och du kommer aldrig att kunna jämföra dig med honom.
Så nästa gång hon börjar jämföra dig med sitt ex, påminn dig själv om att du aldrig kommer att vara tillräckligt bra i hennes ögon. Och säg sedan till henne att hoppa i en sjö.

Hon är inte lika intresserad av sex som du är

Det är ingen hemlighet att män alltid tänker på sex och att kvinnor inte är lika intresserade. Men du kanske inte vet att hon inte är lika intresserad av sex som du är.
Faktum är att många kvinnor hellre vill mysa och titta på en film. Missförstå mig inte, de tycker fortfarande om sex, men det är inte deras viktigaste och viktigaste. Så ta det inte personligt om hon inte alltid är på humör - hon är helt enkelt inte kopplad på samma sätt som du.

Hon hoppas i hemlighet att du ska diska.

Faktum är att hon förmodligen har antytt det, men hon är för artig för att fråga. Hon kanske till och med beter sig som om hon inte vill att du ska diska, men hon försöker bara skona dina känslor. Innerst inne väntar hon på att du ska ta emot vinket och göra dem åt henne.
Så varför vill hon inte bara komma ut och säga det? Tja, det beror på att kvinnor är betingade att vara artiga. Vi får lära oss från unga år att det inte är snällt att be om saker direkt. Det är meningen att vi ska vänta på att någon ska erbjuda eller kanske antyda vad vi vill ha. Och om de inte tar upp våra ledtrådar ska vi bara ge upp.
Men det är inte vad vi bör göra. Vi ska vara modiga nog att be om det vi vill ha, särskilt det vi behöver. Och om din partner är för blyg eller artig för att be om hjälp i hemmet ska du vara den som tar initiativet och gör det åt dem.

Hon lyssnar inte på ett ord av vad du säger

Hon lyssnar inte på ett enda ord som du säger. Hon är för upptagen med att tänka på vad hon ska ha på sig till festen på fredag eller om hon ska skicka tillbaka ett sms till någon eller inte.
Det kan verka som om hon lyssnar, men det gör hon inte. Kvinnor är multitaskers, och vi kan göra flera saker samtidigt utan att missa ett ögonblick. Så medan du pratar kanske hon mentalt kollar sina Facebook-notiser eller funderar på vad hon ska laga till middag.
Och det är okej. Vi är bara uppbyggda på det sättet. Ta det bara inte personligt om hon inte svarar på det sätt som du vill att hon ska göra. Hon är förmodligen inte ens medveten om vad hon gör.

Hon undrar om du någonsin kommer att fria.

Du kanske undrar om hon någonsin kommer att fria. Det är något som korsar en kvinnas tankar från tid till annan. Och ibland behöver vi bara få ut det på bordet.
Vi kanske är oroliga för dina tankar eller om du ens vill gifta dig. Vi kanske undrar om vi pressar dig för hårt eller om du bara inte är redo än.
Sanningen är att vi alltid undrar över dessa saker, och det är något som vi alltid tänker på, och vi behöver bara veta var vi står. Så om du kunde låta oss veta det skulle det vara bra.

Hon hoppas i hemlighet att du ska gå ner i vikt.

Så hon har gett antydningar om att hon vill att du ska komma i form... Innerst inne hoppas din fru eller flickvän att du ska gå ner i vikt. Inte för att hon inte är attraherad av dig, utan för att hon vill att du ska vara frisk och leva ett långt liv.
Hon vet att övervikt är dåligt för din hälsa och vill inte se dig lida. Hon har antagligen tjatat om det ett tag nu, men du har bara inte förstått vinket. Kanske kan detta äntligen motivera dig att vidta åtgärder.

Hon fantiserar om en annan man

Det är något du bör veta: även om hon är med dig tänker hon på en annan man. Hon kanske till och med fantiserar om honom just nu.
Ta det inte personligt; det är bara så kvinnor är uppbyggda. Vi översköljs ständigt av bilder av perfekta, airbrushade modeller i tidningar och på TV, och det är svårt att inte jämföra oss med dem.
Så bli inte förvånad om din flickvän börjar dagdrömma om att vara med någon annan; det är helt naturligt. Det bästa du kan göra är att bara acceptera det och gå vidare.

Hon kommer aldrig att förändras, så det är bäst att du vänjer dig vid det.

Du kanske undrar om hon någonsin kommer att förändras. Svaret är nej. Hon kommer aldrig att förändras. Så det är bäst att du vänjer dig vid det.
Kvinnor är komplicerade, och de kommer aldrig att sluta vara komplicerade. Även om du tror att du vet allt om henne kommer hon fortfarande att överraska dig. Och oftast kommer hon att överraska dig på fel sätt.
Så det är bara att ge upp nu. Acceptera det faktum att hon alltid kommer att vara ett mysterium för dig, och lär dig att leva med det. Det är ingen idé att försöka förstå henne - du kommer bara att bli rasande. Låt henne bara vara den hon är, och var tacksam för att du har någon så fantastisk som hon i ditt liv.

Slutsats

Nåväl, nu vet du några av de hemligheter som kvinnor håller dolda för allmänheten. Vi hoppas att du fann den här informationen upplysande och att den hjälper dig att bättre förstå det motsatta könet. Var bara försiktig - kunskap är makt, och nu när du känner till dessa hemligheter kan du använda dem till din fördel!

Author profile

Johan Marberg

Datingbloggare

Johan Marberg är en framstående datingbloggare som delar värdefulla insikter och praktiska tips för att skapa meningsfulla relationer i datingvärlden.

Andra artiklar om… blogg

 • Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  2023-12-19

  Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  I den ständigt föränderliga världen av online-dejting har Tinder tagit ytterligare ett banbrytande steg med introduktionen av sitt exklusiva medlemskap - Tinder SELECT. Detta premiummedlemskap syftar till att förbättra din dejtingupplevelse och öppnar dörrar till en rad unika förmåner som skiljer det från Tinders standardutbud. I det här blogginlägget kommer vi att utforska vad Tinder SELECT har att erbjuda och hur du kan låsa upp denna exklusiva dejtingsfär.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read
 • De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  2023-12-12

  De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  I dejtingens och romantikens värld kan en vältajmad och charmig raggningsreplik vara nyckeln till att bryta isen och göra ett minnesvärt första intryck.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read