Blogg

7 typer av foton Man bör undvika att publicera på en profil på en dejtingsajt.

2022-05-17

7 typer av foton Man bör undvika att publicera på en profil på en dejtingsajt.

Det är ingen hemlighet att mannen, precis som alla andra, vill sätta sin bästa fot framåt när de skapar en onlineprofil på dejtingsajten. Det första intrycket är trots allt allt, och du har bara en chans att göra ett bra intryck. 
Tyvärr kan en man ibland bli så uppslukad av att försöka visa hur bra han är att han gör några betydande misstag. Ett av de största misstagen män kan göra är att lägga upp vissa typer av bilder på sina profiler på dejtingsajter. 
Så vilka är de 7 typerna av foton som män bör undvika att lägga upp på sina dejtingprofiler?

Foton utan skjortor

Vi förstår att du är en man och att du har en fin kropp. Men behöver du verkligen lägga upp ett foto utan skjortor som din huvudsakliga profilbild? Chansen är stor att svaret är nej. 
Foton utan skjortor skickar budskapet att du letar efter något mer än bara ett förhållande. Det är inte problemet i sig, men du bör veta att tjejerna inte uppskattar en sådan rak visuell kommunikation.

Gruppbilder

Gruppbilder är bra för att visa upp ditt sociala liv, men de är inte så bra för att visa upp dig. När folk ser ett gruppfoto går deras ögon omedelbart till den person på fotot som är mest attraktiv. Så om du inte är den mest attraktiva personen på bilden kommer folk att bläddra förbi dig. 

Foton med en annan kvinna

Det här är bortom gränsen för vad som är adekvat. Nej, nej och nej. Du bör inte göra det. Det spelar ingen roll om hon är en vän, syster, mamma, ex eller till och med en superstjärna som du gillar - det är oacceptabelt. Du kom till en dejtingsajt för att hitta en själsfrände eller bara ett sexuellt äventyr; du ska inte lägga upp ett sådant foto i något av dessa fall. Det enda undantaget är om du letar efter en tredje person för ett vågat äventyr tillsammans med er två. 

Selfies från badrummet eller gymmet

Sådana selfies är generellt sett en dålig idé för en man att lägga upp på sin profil på en dejtingsajt. De tenderar att få en man att se självisk och egoistisk ut och som om de försöker för hårt att vara någon de inte är.  

Foton där du är full

Vi vet alla att alkohol kan få en man att göra dumma saker. Och en av dessa dumma saker är att lägga upp foton där man är full på sin profil. 
Fulla foton skickar budskapet att du inte är ute efter ett förhållande och att du inte menar allvar med att dejta. Även om du försöker hitta en hookup är det mycket riskabelt att publicera ett sådant foto. Alla kvinnor vet att berusade män är mer benägna att vara aggressiva och har problem med erektionen.

Professionella porträtt

Ett professionellt huvudfoto är utmärkt för din LinkedIn-profil, men det är inte så bra för din profil på en dejtingsajt. Professionella headshots får män att verka oärliga. Det är ofta en hint för kvinnor att en kille inte är självsäker och försöker kompensera för det genom att använda ett professionellt headshot.

Foton nära bilen

Bilar är mannens bästa vän. Men det betyder inte att du ska lägga upp bilder på dig själv med din bil på din profil på dejtingsajten. 
Foton av mannen med sin bil sänder budskapet att de är materialistiska och mer intresserade av sin bil än av att hitta ett förhållande. En annan hemsk tanke är att lägga upp foton framför någon annans dyra bil. Det kommer att få dig att framstå som en skrytare och ge intryck av att du försöker tjäna extrapoäng på ett oärligt sätt.

Slutsatser

Om du vill göra ett gott intryck på din profil på dejtingsajten ska du undvika att lägga upp dessa 7 typer av foton. Annars kommer du sannolikt bara att bli ignorerad av de kvinnor du är intresserad av. Fokusera istället på att lägga upp bilder som visar upp din personlighet, vilket kommer att locka rätt sorts kvinnor till dig. Tack för att du läste!

Author profile

Anja Svensson

Online datingexpert

Anja Svensson, en framstående online datingexpert på dejtingkatalog.se, delar värdefulla insikter och praktiska tips för att navigera framgångsrikt i den digitala dejtingvärlden.

Andra artiklar om… blogg

 • Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  2023-12-19

  Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  I den ständigt föränderliga världen av online-dejting har Tinder tagit ytterligare ett banbrytande steg med introduktionen av sitt exklusiva medlemskap - Tinder SELECT. Detta premiummedlemskap syftar till att förbättra din dejtingupplevelse och öppnar dörrar till en rad unika förmåner som skiljer det från Tinders standardutbud. I det här blogginlägget kommer vi att utforska vad Tinder SELECT har att erbjuda och hur du kan låsa upp denna exklusiva dejtingsfär.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read
 • De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  2023-12-12

  De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  I dejtingens och romantikens värld kan en vältajmad och charmig raggningsreplik vara nyckeln till att bryta isen och göra ett minnesvärt första intryck.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read