Blogg

5 tecken på att din online dating erfarenhet går åt fel håll

2022-04-26

5 tecken på att din online dating erfarenhet går åt fel håll

Det är okej att känna en rad olika känslor när du dejtar på nätet - från spänning och lycka till besvikelse och frustration. Men anta att du börjar känna att din nätdejtingupplevelse går åt fel håll. I så fall kan det vara dags att omvärdera saker och ting. Här är fem tecken på att din nätdejtingupplevelse kan vara på väg åt fel håll.

1. Du träffar inga nya människor

Om du har swipat och messat i veckor eller till och med månader utan att någonsin gå på en dejt kan det vara dags att gå vidare. Det finns gott om andra fiskar i havet, så slösa inte din tid på någon som inte är intresserad av att träffas.

2. Du är inte kompatibel med den du träffar

Det är viktigt att vara ärlig mot dig själv när det gäller nätdejting. Om du bara är intresserad av att träffa någon ska du inte slösa din tid på att messa personer som är ute efter ett seriöst förhållande. På samma sätt, om du bara är ute efter något tillfälligt, ska du inte hoppas på att träffa någon som vill gifta sig och skaffa barn. Var ärlig mot dig själv och mot de personer du pratar med, så är det troligare att du hittar någon som passar bra ihop.

3. Du har inte roligt

Att dejta ska vara roligt, så om du inte har roligt är det dags att omvärdera din strategi. Om du ständigt stressar över din profil, dina matchningar eller om du kommer att hitta kärleken på nätet eller inte är det dags att ta en paus. Kom ihåg att dejting ska vara roligt - så ta det inte på för stort allvar!

4. Du är inte dig själv

Det är viktigt att vara sig själv när du dejtar på nätet. Försök inte vara någon du inte är, för då kommer du att locka till dig människor som letar efter någon annan. Var ärlig i din profil och var inte rädd för att visa din sanna färg. Rätt person kommer att uppskatta dig för den du är, så det finns ingen anledning att låtsas vara någon annan.

5. Du gör inga framsteg

Om du har nätdejtat ett tag utan framgång kan det vara dags att ändra på saker och ting. Prova en annan webbplats eller app. Det finns många dejtingsajter på nätet, oavsett om du vill etablera en seriös relation eller flirta. Är du osäker på vilka som är de bästa att använda? Vi har koll på vad du behöver göra. Kolla in vårt urval av de bästa dejtingsajterna och de bästa hookup-sajterna.


Detta är bara några tecken på att din nätdejtingupplevelse kan gå åt fel håll. Om du kämpar för att hitta framgång med nätdejting, ge inte upp! Det finns någon där ute för alla. Fortsätt bara att simma, så kommer du så småningom att hitta din match.

Author profile

Anja Svensson

Online datingexpert

Anja Svensson, en framstående online datingexpert på dejtingkatalog.se, delar värdefulla insikter och praktiska tips för att navigera framgångsrikt i den digitala dejtingvärlden.

Andra artiklar om… blogg

 • Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  2023-12-19

  Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  I den ständigt föränderliga världen av online-dejting har Tinder tagit ytterligare ett banbrytande steg med introduktionen av sitt exklusiva medlemskap - Tinder SELECT. Detta premiummedlemskap syftar till att förbättra din dejtingupplevelse och öppnar dörrar till en rad unika förmåner som skiljer det från Tinders standardutbud. I det här blogginlägget kommer vi att utforska vad Tinder SELECT har att erbjuda och hur du kan låsa upp denna exklusiva dejtingsfär.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read
 • De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  2023-12-12

  De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  I dejtingens och romantikens värld kan en vältajmad och charmig raggningsreplik vara nyckeln till att bryta isen och göra ett minnesvärt första intryck.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read