Blogg

5 scenarier som varje man bör prova när han har ett One-Night Stand på sommaren

2022-07-11

5 scenarier som varje man bör prova när han har ett One-Night Stand på sommaren

Ett one-night stand (ONS) anses generellt sett vara en handling eller ett tillfälle av tillfällig sex mellan två personer med liten eller ingen historia med varandra. Det är vanligtvis avsett att vara ett rent fysiskt möte. Termen One-night stand är också känd som "bonk", "shag" eller "root" och används ofta i: USA, Kanada, Storbritannien, Australien och Nya Zeeland. Vad man än vill kalla det blir one-night stands alltmer populärt, särskilt bland unga människor. En undersökning som genomfördes 2021 visade att nästan 75 % av personer i åldern 18-30 år har haft ett engångsligg. Nästan hälften av dem hittade hookups på internet, och denna andel ökar.

One-Night Stand - varför och var?

Det finns många olika anledningar till varför människor kan välja att ägna sig åt ett engångsligg. Vissa människor kanske gör det helt enkelt för att de njuter av den fysiska njutningen utan någon känslomässig bindning. Andra kanske ser det som en möjlighet att träffa någon som de tycker är attraktiv men som de inte nödvändigtvis vill ha ett förhållande med. Ytterligare andra gör det kanske av nyfikenhet eller på grund av grupptryck.
Ett engångsligg kan ske när som helst och var som helst - på en fest, bar, strand eller till och med på nätet. Det behöver inte vara planerat i förväg, utan kan vara spontant och spontant. Och medan vissa människor ser one-night stands som moraliskt fel eller smutsiga, ser andra dem som harmlöst kul. Om du funderar på att ha ett one-night stand i sommar - här är fem scenarier som varje man bör pröva medan ONS i sommar:

1. ONS på stranden - Det här är definitivt för den mer vågade mannen. Att ha sex på en avskild strand kan vara en fantastisk upplevelse. Ljudet av vågorna, sanden och solen skapar en mycket romantisk miljö. Var bara försiktig så att du inte blir för sandig!
2. ONS på en offentlig plats - känner du dig stygg? Då ska du gå vidare och ha sex på en plats där du kanske blir upptäckt! Spänningen av att potentiellt åka fast kommer att göra det ännu mer spännande.
3. ONS i en bil - oavsett om det är i din eller någon annans bil kan bilar erbjuda det perfekta begränsade utrymmet för en intensiv kärlekssession. Dessutom finns det alltid möjlighet att göra det på en parkeringsplats med andra människor runt omkring!
4. ONS i ett hotellrum - ett säkert sätt att göra det ångande. Du kan beställa rumsservice, ha champagne på is och skruva upp värmen med lite svavelosande förspel. Se bara till att boka ett rum i förväg, så att du inte får kämpa i sista minuten.
5. ONS i ett tält - Sex i ett tält är alltid roligt. Det är något med att vara utomhus och få det att gå loss gör bara upplevelsen ännu mer upphetsande. Om du känner dig äventyrlig kan du prova att älska i en offentlig park eller skog! Se bara till att ni inte blir ertappade!

Så missa inte sommaren - om du vill lägga till lite spänning i ditt sexliv är det den perfekta tiden för att njuta av casual sex.

Author profile

Anja Svensson

Online datingexpert

Anja Svensson, en framstående online datingexpert på dejtingkatalog.se, delar värdefulla insikter och praktiska tips för att navigera framgångsrikt i den digitala dejtingvärlden.

Andra artiklar om… blogg