Blogg

5 missade tecken på att hon vill ha kontakt med dig

2022-08-02

5 missade tecken på att hon vill ha kontakt med dig

Det finns många subtila signaler och signaler som någon sänder ut när de är intresserade av att komma ner och smutsa ner sig. Om du inte är uppmärksam kan du missa dem helt och hållet.
Det här inlägget kommer att beskriva de fem vanligaste tecknen på att hon vill hook up med dig. Om du är uppmärksam på hennes beteende och kroppsspråk kommer du att vara ett steg närmare att ta henne hem.

Hon tar ögonkontakt

När det gäller missade tecken är det här ganska uppenbart. Om hon tar ögonkontakt och tittar på dig på ett sätt som bara kan tolkas som flirtig, är hon förmodligen intresserad av att haka upp.
Det är förstås möjligt att hon bara flirtar och inte vill ha ett förhållande. Men om hon tittar på dig som om hon vill äta dig levande är chansen stor att hon hoppas att du ska göra ett försök.

Hon hittar ursäkter för att röra vid dig

Det är inte alltid lätt att avgöra när en tjej är intresserad av dig sexuellt. Faktum är att hon kanske skickar fel signaler till dig.
Hon kanske till exempel hittar ursäkter för att röra dig. Kanske stryker hon mot dig när hon går förbi eller lägger sin hand på din arm när hon pratar med dig. Dessa små beröringar kan verka oskyldiga nog, men de är faktiskt ett tecken på att hon är attraherad av dig.
Om du är osäker på om hon är intresserad eller inte kan du bara titta på hur hon beter sig mot andra killar. Om hon är flirtig och lekfull är det ett bra tecken på att hon vill träffa dig. Återigen kan det vara så att hon bara är vänlig. Men om hennes beröringar dröjer sig kvar eller känns särskilt intima är det ett tecken på att hon vill ha något mer.

Hon ställer personliga frågor till dig

Ett annat sätt att veta att hon är intresserad av dig är genom hur personlig hon blir med sina frågor. Om hon frågar om din familj, ditt jobb eller dina hobbies försöker hon lära känna dig bättre. Och ju mer hon lär sig om dig, desto mer sannolikt är det att hon vill träffa dig.
Kvinnor är intuitiva varelser och plockar ofta upp signaler som män kanske missar. Så om hon visar intresse för dig, lita på din magkänsla och satsa på det. Det kan sluta med att du får en ångande natt av passion med en vacker kvinna.

Hon skrattar åt dina skämt

Ni är ute på baren och det går bra. Du skämtar, hon skrattar och ni har det bra båda två. Men sedan börjar du undra: skrattar hon för att hon tycker att du är rolig eller för att hon är intresserad av dig?
Svaret är förmodligen både och. Men om hon skrattar suggestivt åt dina skämt är det ett tecken på att hon är intresserad av något mer än bara vänskap.

Hon leker med sitt hår

Ett annat tecken på att hon kan vara intresserad av dig är om hon leker med sitt hår. När en kvinna är attraherad av en man leker hon ofta med sitt hår som ett sätt att visa honom att hon är intresserad.
Om du pratar med en kvinna som börjar snurra sitt hår runt fingret eller köra händerna genom det, finns det en god chans att hon vill ha kontakt med dig. Så se till att du håller ett öga på detta beteende eftersom det kan vara din bästa indikator på att hon är redo att ta saker och ting till nästa nivå.

Före spelandet

Hon pre-gaming med dig för att hon vill ha ett förhållande med dig. Och om du inte är försiktig kan du missa din chans. Så hur kan du avgöra om hon bara är vänlig eller om hon vill komma ner och bli smutsig?
Ovan nämns några tecken på att hon definitivt är intresserad av att ta saker och ting till nästa nivå: hon har konsekvent ögonkontakt med dig, rör vid dig på ett flirtigt sätt och ställer personliga frågor om ditt liv. Om du ser något av dessa tecken kan det vara dags att ta steget.

Author profile

Anja Svensson

Online datingexpert

Anja Svensson, en framstående online datingexpert på dejtingkatalog.se, delar värdefulla insikter och praktiska tips för att navigera framgångsrikt i den digitala dejtingvärlden.

Andra artiklar om… blogg

 • Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  2023-12-19

  Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  I den ständigt föränderliga världen av online-dejting har Tinder tagit ytterligare ett banbrytande steg med introduktionen av sitt exklusiva medlemskap - Tinder SELECT. Detta premiummedlemskap syftar till att förbättra din dejtingupplevelse och öppnar dörrar till en rad unika förmåner som skiljer det från Tinders standardutbud. I det här blogginlägget kommer vi att utforska vad Tinder SELECT har att erbjuda och hur du kan låsa upp denna exklusiva dejtingsfär.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read
 • De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  2023-12-12

  De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  I dejtingens och romantikens värld kan en vältajmad och charmig raggningsreplik vara nyckeln till att bryta isen och göra ett minnesvärt första intryck.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read