Blogg

4 typer av män du kommer att träffa på nätet - Dating Råd för kvinnor

2022-04-22

4 typer av män du kommer att träffa på nätet - Dating Råd för kvinnor

De 4 typerna av män som du kommer att möta på nätet när du dejtar. Det kan vara bra att veta vad du kan förvänta dig innan du börjar din dejtingresa, och med detta i åtanke har vi sammanställt en lista över de 4 typerna av män som du kan tänkas stöta på. Vi har allt från den bindningsrädda mannen till spelaren - vi har allt för dig.

Det finns fyra typer av män som du kommer att möta på nätet när du dejtar: åtagandefobin, spelaren, den trevliga killen och alfahannen.

Var och en har sina egna unika egenskaper, så det kan vara bra att veta vad du kan förvänta dig innan du börjar din dejtingresa. I den här artikeln tar vi en närmare titt på de fyra typerna av män som du sannolikt kommer att stöta på online.

Typ ett: Den som har en bindningsångest

Den första av de fyra är den åtagandefobiska typen. Den här killen är vanligtvis den som är rädd för engagemang och inte vill vara i ett förhållande. Han vill bara ha roligt och njuta av singellivet. Han är ofta rädd för att bli sårad, så han håller sig på avstånd från dig. Om du är ute efter ett seriöst förhållande är detta inte den typ av kille du vill dejta.

Typ två: Spelaren

Nästa typ av kille som du kan träffa på nätet är spelaren. Han är helt inriktad på att dejta runt och spela på fältet. Han är bara med för att det ska vara roligt.  Den här killen handlar om att få ihop det med så många kvinnor som möjligt. Han är inte intresserad av något annat och han kommer aldrig att binda sig till något seriöst. Han är vanligtvis en charmör och en smidig talare, så det är lätt att fastna i hans spel.

Om du letar efter ett tillfälligt förhållande kan spelaren vara den perfekta killen för dig. Var bara medveten om att han inte kommer att vara intresserad av något seriöst. Han kommer förmodligen att vara mer intresserad av ditt utseende än något annat, så det är viktigt att vara försiktig. Om du är ute efter något seriöst bör du hålla dig borta från den här typen av kille.

Typ 3: Den trevliga killen

En annan typ av kille som du kan träffa på nätet är den trevliga killen. Han är vanligtvis lite blyg och introvert. Han är den typ av kille som är ute efter ett seriöst förhållande. Han har ofta blivit sårad i det förflutna, så han är försiktig med sitt hjärta. Han är lojal, stödjande och snäll. Han är en bra lyssnare och han bryr sig om dina känslor. Det kan ta lite tid innan han öppnar sig, men när han väl gör det är han en fantastisk partner. 

Om du är ute efter ett seriöst förhållande är den trevliga killen ett bra alternativ. Ha bara tålamod med honom och pressa honom inte för hårt. Han kan behöva lite tid för att värma upp dig, men det kommer att vara värt det i slutändan.

Typ fyra: Alfahannen

Den sista typen av kille du kan träffa på nätet är alfahannen. Han är självsäker, framgångsrik och vet vad han vill ha. Han är oftast festens lirare och älskar att ha kontrollen. Han är en naturlig ledare och söker alltid efter en utmaning. Han är också vanligtvis mycket snygg.  

Om du letar efter en självsäker och framgångsrik partner är alfahannen killen för dig. Var bara beredd på att han kan vara lite dominerande. Han är van vid att ha ansvaret, så han kanske inte är den bästa på att ta emot order. Han är också van vid att få vad han vill ha, så du måste kunna stå upp mot honom.

Det här är de fyra typerna av män som du sannolikt kommer att träffa på nätet när du dejtar. Var och en har sina egna egenskaper, så det är viktigt att veta vad du kan förvänta dig innan du börjar din resa. Med detta i åtanke kan du välja den typ av kille som är rätt för dig. Lycka till!

Author profile

Anja Svensson

Online datingexpert

Anja Svensson, en framstående online datingexpert på dejtingkatalog.se, delar värdefulla insikter och praktiska tips för att navigera framgångsrikt i den digitala dejtingvärlden.

Andra artiklar om… blogg

 • Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  2023-12-19

  Avslöjandet av Tinder SELECT: Lyft ditt dejtingspel

  I den ständigt föränderliga världen av online-dejting har Tinder tagit ytterligare ett banbrytande steg med introduktionen av sitt exklusiva medlemskap - Tinder SELECT. Detta premiummedlemskap syftar till att förbättra din dejtingupplevelse och öppnar dörrar till en rad unika förmåner som skiljer det från Tinders standardutbud. I det här blogginlägget kommer vi att utforska vad Tinder SELECT har att erbjuda och hur du kan låsa upp denna exklusiva dejtingsfär.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read
 • De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  2023-12-12

  De 30 bästa raggningsreplikerna som får hjärtan att klappa

  I dejtingens och romantikens värld kan en vältajmad och charmig raggningsreplik vara nyckeln till att bryta isen och göra ett minnesvärt första intryck.

  Johan Marberg

  Johan Marberg

  Datingbloggare

  2 min read